så var denna helg förstörd

japp.. det är va den är =) trist som faan!!
men fortfarande rökfri men mår man som ett arsle så är det fan inte lätt å stå emot dom jävla ciggen men har lyckats än så länge..
har såån jävla lust å gå ut ikväll.. faktiskt så jag kunnat gå ut nykter sån lust har jag. men... jaao.
jag ser  inte fram emot helger nå mera.. veckor är bättre..
vad ska man göra igentligen?? varför finns du inte där när jag behöver dej??jag behöver dej som mest just nu.men är tydligt att man ska klar själv.. vet inte om  jag gör det..
nu får man väl höra mycket skitsnack som vanligt när man skriver sånt här,men det är min blogg jag slkriver av mej mina känslor å ska de gnällas på de ena eller det andra så skit i å läs.. jag mår bättre av att skriva av mej!!! å det är min blogg å jag tänker inte ändra på mej.. nope!!!
nu ska jag åka till mitt liv..PALLEBUS!! han kan man lita på å vara ledsen hos utan att han stöter bort en =) äkta kärlek är det!!
förresten så såg jag mitt ex idag =/ först fick jag en chock sen fylldes jag av hat!! å tänkte jaa där rök massor av år av min ungdom...seriöst hur tänkte jag??hur stod man ut där han bodde?? asso nee tack å lov att jag kom därifrån.
jaja glad för hans skull att han har familj å sånt nu.huvvesaken man är lycklig var det va =)
undrar hur det är med missen??? tuffs??tjejen??kattungen??

en tår i ögat

till ingen nytta alls igentligen. men hmm jaao känns inge vidare just nu. vill bara krypa ner under täcket å sova å vakna upp igen å  fatta att allt är en dröm. men samtidigt vad är problemet??
finns ju inget igentligen bara jag som är extramegakänslig =(så om jag nu vet om det varför får jag inte andra hjärnhalvan att fatta det då`??
jaja ska till den bästa strax å frysa.. är riktigt kallt idag tyckte jag.. mycke kläder å lampor taack!½!! tänk om dom kunde sätta upp lite gatlampor oxå här i skogen =) faan vad fint de vore =)
asso jag vill kunna lägga ut bilder men datageniet millan vet ju inte hur man gör... fassiken ja vet ju hur man skriver =) wiie!!!
sen vill jag kunna mobilblogga oxå =) de verkar enklare. eller??
i mars kommer nå underbart att hända.tror jag.känns så å alla säger så dom som prövat men jag kan inte tänka mej något annat heller.. värsta är att jag längar redan nu =) å det är inte ens jul än..
jul?? apropå jul, det är jul i varje jäkal affär..i oktober?? hur sjukt är inte det då?? jaja ta fram påsken efter julen då..jises..
nope nu lär jag åka till bästa busen å rida lite i mörkret..haaaa ja är på bättre humör nu..de funkar att skriva tror jag =)

dåligt humör!!

är jag på som fan!
bara för att man gör nå fel å vill berätta det måste man få ett helvete för det?+ blir fan inte bättre av det.. jag vet att det var dumt å klantigt men vad går det att göra åt nu?blir ännu en helg förstörd! tråkigt som fan... men men.. orkar man hur länge som helst?

ibland är inte livet en dans på rosor.. å du missade verkligen nånting igår.. men det kändes ju ändå skumt så tänker inte ens fårga nå mera =( ååh vad jag inte är happy!!
vill hem til pallebus, han skäller inte, inte är han tjurig heller..

ville uppleva allt ihop å kunna prata med varann.men jag kommer ALDRIG mera berätta nå sånt här nå mera.. NEVER!! inte värt det.. hela kvällen igår å idag.. å kommer ju inte bli bäättre.

ne nu till de positiva ? öööh???

goodbye

hur gör man???

jag vill ha en fin blogg med massa bilder å så som dom flesta har.någon som vet hur man gör å kan hjälpa mej??

shoppingdag!!

ja det hade jag ogår =) nice! först var jag på ett ställe å kolla lite som ni får veta senare vart =) mycket glad blev jag iaf =) helt underbart! <3

sen blev de erikslund å hälla.. funderade på att åka in i stan men humm med tanke på att de höll på bli två personer mindre i västerås redan vid macdonals så njaaae jag valde bort stan =) jag bakom ratten är inte så begåvat alla dagar =) är nog ingen storstadstjej =) panik skulle man ha varje dag bland allt folk.. uscha! fast det är klart klarar du att åka tåg själv så kan väl jag klara det? men det vill jag inte*envis3åring*

busen fick lite täcken å träns å småpryttlar igår å kläder till mej själv köpte jag baa två mjukisbyxor å strumpor sen en jäkla massa till hemmet,typ dukar ljus förvaringshylla blommor  ramar å jaa lite mera...kul vare iaf =)

börjar få rejäl ångest att jag bara har två veckor kvar nu. sen då??? allt kom i fel tillfälle..men man får lära sej leva med det å.. går inte att göra så mycket nu... vill vara kvar här.trivs som fan. bra folk å kul jobb.. men men... hoppas på det bästa iaf..

jag är fortfarande rökfri!!!

jaja jobb nu..
puss


stallet

jahopp nu ska man iväg till bästa pållen en sväng =) mee like =)
dagen har väl vart bra tror jag. lite småarg å så men men..  försöker man sluta röka så gör man men dukltig är jag,hållt upp sen i fredags =)=)=) rekord för att vara mej..
har mycket tankar å funderingar just nu,var börjar man??
blir så otroligt trött på folk som tror att dom känner mej men som verkligen inte gör det nå mera. jag har ändrats! varför förstår ingen det?jag är inte den som super så fort jag får chansen längre. å massa sånt som vissa tror BARA för att jag var sån förut..nu har jag lyckats ha viktigare saker i livet än det.  visst saknar jag det ibland men ingenting mot det jag skulle sakna mitt liv som det är nu..
aldrig vart bättre än såhär så  jag är nöjd =) så ni kasnke kan vara glada för min skull ist'ället för att klaga för att jag inte vill supa jämt?
gaah nu är jag röksugen till tusen!! meen neej millan,du får inte..
äsch pallra sej iväg nurå i mörkret.. hatar den här årstiden vill ha ljust å varmt ute... som det inte är nu hehe.. men de kommer ju det å =)
att sluta röka har fått mej att fundera mycket på sånt man saknar, vissa människor, ja dom fleesta vet vilka dom är för de brukar ajg tala om att jag gör =) å vissa ställen saknar man, jäkla rökbehov som får en deppig =)
meen nu ska ja åka till bästis å då blir man glad...funderar hur fasiken jag ska hinna med å skriva blogg igen??? hinner inte med mej själv för fem öre nå mera... jobba, palle, mat duscha å sova så ser alla dagar ut å man hinner inte ett smack mera.. tråkigt man hinner aldrig träffa någon.. som tex maria =/ vill å så gåre inte i veckorna å helgerna vill jag inte störa när hon har karln där å då försöker man hinna ikapp allt som kommer efter i veckorna...  mera timmar tack!!!
bye

nytt försök??

jaa kasnke kanske inte =) fåla se =)
 ibland får man sån lust att skriva av sej men facebook går ju inte typ,alldeles för många som tar åt sej vafan man än skriver =( man kkan ju funderavarfcör men men...

vi håller iallafall på renoverar köket nu,så lite nytt har jag att komma med =) kommer bli så fint när det är klrt.. sen äre badrumet kvar å sen ett rum uppe som vi lär göra i ordning snart..

känns inge vidare att jag ev bara ahar jobb i tre veckor till =/ usch usch.. hoppas på förlägning.. men lixom med min tur? tjooflöjt!

nee nu ska jaf försöka uppdatera lite oftare =) kanske... vill ni det????
puss puss

RSS 2.0