ååh vad jag är bra på det här =)

hehe eller inte.. men fan glömmer ju bort å skroiva hela tiden å sen när man väl kommer på de ja då finns inge å skriva.. jaja är som det är det =)

helgen vart både bra å jobbig =) löprdags var å hjälpte svärmor å hämta grejer till hennes nya kök =) kommer bli kanonfint där =) sen blev de lite gå på stan med henne medans lars skruva lådor =)
igår var vi till globen.  började med att ta ut massa pengar för jag vill shoppa!!! men hmm två gånger var vi in i annexet å jag köpte inte ett skit.. orkade inte gå där med allt folk till slut.. 
men gick in där för ett sista försök när de var nånting som ja inte behövde se.. så ja hitta palles efterlängtade luva nu =)  vi har ju svart/lila i terrängen igentligen men när jag tappa bort mitt hjälmöverdrag å mamma fick sy ett nytt fick de bli blå/svart .. s¨nu får hon sy ett till när jag hitta luvan =) så köpte jag ett schabrak svart med lila brodyr.. fanns ett par lila boots. men never att jag använder gummi.. som gjort för skavsår.. så de var lite synd.-
faan vad ja längtar till sommarn nu.. min plan är att åka maj juni å tävla första för året.. men de vet man ju inte förrän man är där å allt går bra å så- folk säger du kommer sluta tävla när du får barn å de är inte lika kul då.. jo visst så äre väl kankse. de trodde jag med i början å var helt knäckt pga det.. hästar å tävla är ju mitt liv.alltid vart.sen insåg jag att men vafan ja behövcer inte alls lägga ner. bara att man inte kommer göra det lika myclet.. sen att jag kommer ha en till som är viktigare än att tävla i mitt liv-. allt har jag planerat i huvve i minsta detalj nu =) sen får vi se hur mycket som ändras sen =) underbart ska det bli iallafall!! två bäbisar  att älska!!

haha vissa stör sej tydligen på att jag skriver ´vissa saker här i bloggen..  kul för dej!! jag skriver exakt om vad jag vill så fråga andravarför jag skriver si å så du..  min blogg jag skriver vad jag vill..

usch börjar få ångest nu har inte köpt nå julklappar än,.. bara en till pallebus.. bästa vännen först =)
sen då, vad ska man köpa till alla?? är nog bara till mamma jag vet vad ajg ska köpa dom andra har jag inte en aning om.. tråkigt..


inte någon som vet någon som vill rida???

skiiitväder

fyfan regn regn regn å lera lera lera överallt!!
palles hage går knappt att gå i =( mockade ur lösdriften idag å det var lika kul som alla andra gånger..hmm!! har iaf börjat gett honom  maten där inne nu när de inte går ute å trmapar ju bara ner de i leran.usch jävla årstid. var de verkligen såhär förra året eller glömmer man?
fick förlängt till mars på jobbet.. skulle fått längre men kan ju inte det heller =) så jag är skitglad ås den här veckan sku jag få lute semester när jag inte fick nå i somras.. men tors fre ska jag nog jobba ändå.. trivs skitbra med jobbet verkligen!!
så två hela långa lediga dagar =)=) igår vare shopping i sala som tod på schemat, hinner ju aldrig ananrs.. =( helgerna är de ju fullt upp jämt ändå på =(
idag åkte jhag å palle upp till norberg å tränade lite.. tesan å amanda skulle oxå dit =) kul hade vi verkligen.. ridningen gick skit.. palle för hoppig å busig för  tillfället så gjorde så jävla ont i magen =/ får se hur det är imorn-
men sen löshoppa vi dom.. de tyckte dom var kul i början iaf men sen var de nog roligare att stå å käka.. hmm lite filmer fick vi nog,hoppas dom blev bra. tesan har en sån här riktig filmkamera.. vill oxå ha en sån.. tur de finns datorer så man kan skicka över =) tesan är snäll hon =)
de är fränt nu det känns verkligen nu.. så nu är det mera verkligt.. å jag är bara positiv nu.. var jag inte innan..  mycke frågor å funderingar men det kommer bli bäst½!!!
många som inte vet många som inte anar många som  inte ser många som inte känner,men lika många som gört =)
usch tycker lars kan ta ¨å komma hem nu.. äckligt väder ute-- mörkt å regn  å låter konstigt...   då blir millan rädd.. men dörrn är låst =)
ska väl kanske ta å börja med maten nu då,korvstroganoff å ris =)
hmm vi hade ju myskväll men god mat å ljus å hela fadrullan i fredags eller lördags kanske de var.. jaja.. potatisgratäng å ryggbiff å gratängen tror ni jag kom ihåg å ställa in i kylskåpet sen när den svalnat då? nope så hela skiten fick vi slä'nga minus två portioner.. de var inge bra..  som vi skala å skiva potatis =) hmm..
äsch hungrig!!!
puss hej

myskväll!!

det gillas alltid =) dagen har gått jättebra hela dan..  mer än vad det gjorde igår =/ suck.. red pallebus ens väng imorse. sen hem å käak frulkost sen till norberg å red amanda =) (tesans häst) hon är kononmysig!!! vi red lite dressyr å så =) gick kanoners =)
sen somna man ju på soffan =/ men var skönt,. trött som man är nu för tiden.. jämt å ständigt men det hör till har jag hört =)
nee ingen lust å slkriva om nå idag.. ska gå å göra nattinatt för palle nu sen ska vi kiak film å mysa i soffan,,,
hmm såg precis att jag har en timme på mej att natta busen å duscha =/ snabba ryck!!

ensam

är man på kontoret idag då =( alla har åkt på konferans i sthlm å ska gå på cats ikväll.. ångrar lite att jag inte följde med men men... är som det är nu ju.. hoppas dom får kul iallafall.
skapligt tomt å tyst här nu.. lite läskigt..
strulade som fan med bilar gjorde det imorse med.. volvon ville inte ladda så den dog hela tiden så larsblev utan bil.. å ja hade bråttom hit  så sluta med att han fick skjusa hit mej å ta passaten till sitt jobb å jag får ta lisa hem..jaa krångel krångel =)

ledig nästa vecka skabli otroligt skönt å få komma ifatt lite å fixa å dona hemma.. såvida inte en viss person  gör så att jag ska jobba ändå. riskken är väldigt stor känns de som idag.. =( sen fick jag jobb till mars.. fick längre men kan bara till mars.. så vart väldigt glad trivs enormt på jobbet..

är lite i valet å kvalet hur jag ska göra med hästar just nu.. vänta ett tag eller köpa en åring eller en färdig?? asso ja vet inte nå.. vill ju ha en som jag gör allt jobb med från början.. forma den som jag vill ha den.. eller köpa en som är inriden åklar men det är inte alls lika kul ju.. humm.. jaja ska fundera..

usch snart dax å köpa julklappar =) kul men dyrt.. ullared vill jag oxå till men meningslöst nu före jul å efter är man ju pank =)

snaaart kommer ni få se bilder på den =) om ni vill...
är det ens någon som läser eller ska man lägga ut dom?? kanske onödigt bara.. humm.. jaja..

 nee nu ska ja jobba lite till..

hörs

torsdag.

äre idag ja..hmm..
hur blir det nästa vecka. i wanna know!!!men men..

min bästa bus är fin igen i benen.. igår var han riktigt arg på mej=)
är ju så förbannat lerigt å vill inte att han ska sova lerig om tassarna å halsen ju, så gjorde ens torrengöring av honom.. så han fick vänta med att komma in i boxen typ en timme.. å de var inte poppis =)men han sov nog skönt ren å fin.men nu ser han ju likadan ut igen.. hatar leriga hagar + tjock svans som ska vara svart men för tillfället grå...humm..


är inne i en hatalagamatperiod nu =( inge kul alls  å ingen som kommer å gör det åt oss heller =) så bara å bita ihop

å köket gåre framåt med =) kommer bli fint.. vill göra iordning allt nu ju.. otålig är man oxå!! =)

nu börjar jag längta som fan till mars.. vi har de jättemysigt på kvällarna nu =) me like!!


äsch nog om mej nu .. =)

inget för mej?

verkar inte som att en blogg är nå för mej.. skriver ju typ aldrig å när jag väl skriver så kommer det inte ut nå vettigt iaf.

helgen har gått alldels för fort =( usch-fredags så gjorde vi inte alls mycket.ja somna väl på soffan vid nio som vnaligt =)  lördags var vi hos svärmor å käka pizza.. å faktiskt varegott! jäkla färnbopizzan är fan inge god!!  är ett nödfall å äta där typ.. sen hade vi myskväll eller skulle haft iaf men jag råka somna vid halv tio =( hmm.. inge kul alls å bli så här trött =(men älsk väckte mej sen så de löste sej ändå med den kvällen =)

igår vare ju fars dag.. åkte till lars pappa å fika =) jääättegod äppelpaj =) 
så fick vi träffa malin med familj oxå =) ( lars syster) det händer inte särskilt ofta så de var kul..
sen fick jag min födelsedagspresent av lunkan oxå =)  två fina lyktor med pinne till =) blir fint nu i höstmörkret å ha dom tänka =) sen vare bara raka spåret hem å fortsätta med köket.. nu är överluckorna  eller skåpen målade så får vi ta diskbänken å det sen. för det hmm blev mer strulk än det var tänkt,..hmm tack vare mej jaaa!!! varför ska jag ha så jävla bråttom för? nee lyssna på lilla lars nästa gång så kanske man slipper göra om hela skiten=(/´
men men så är jag.. kommer jag på nånting.ska de ske på en gång helst för en timme sen annars blir jag ett åskmoln så s¨å vart oxå fallet.. åkte å köpte innan man mäter nånting bara för att jag ville !! å så passar inte skiten,, morr morr..

men iaf senäre bara kakel kvar =) mycke planer =)

gick åt helsicke å sova inatt =(förstgick inte att somna sen vakna man hela tiden å vände å vred på sej.. lars hade inte helles så lätt å sova märkte jag =( så pigg kommer man inte vara ikväll..

beroende av glass har jag blitt nu.. jag äter nästan aldrig glass ivanliga fall men nu äre hur mycket som helst.. faan jag kommer rulla fram.. dumma rökning och....
'

palle var bättre igår i benen men på kväällen sämre igen =( idag  var han bra så får se vid lunch. idag hur han är då.. stackars min älskling.. eller inte nå onthar han.  springer p busar å vill gå bra mycket fotare än vad jag vill--blir väl veterinär igen då =/pallebus har juv art skadefri ändå sen jag tog honom så man ska inte klaga men dest mer orolig blir man.. å har inte världens bästa tankar just nu.. har lärt mej att förbereda mej på det värsta nu!!

nee jobba vidare nu kanske=)
by bye



tisdag

jappsi.. dagarna går verkligen fort..
vi har nyss käkat "åkarmacka" på jobbet som bastås var så otrligt duktig å göra till frukost!! plus i kanten till honom! =)

helgen har varit katastrof men är lite bättre nu iaf =) sköönt!! tror jag..
imorrn får pallebus massage,har letat efter någon bra ett bra tag nu.har heeelt glömt att min hmm mosters man? undrar vad han blir till mej..ingift mostergubbe?? äsch skitsamma.. hennes man  är iaf massör..så får ,a träffa dom lite =) de tycker vi om...

tycker att det är otroligt jobbet att dölja vissa saker nu!! inte lätt å inge kul nå mera nu..men men måste man så måste man..  frågan är bara hur fasiken blir det sen? skumt skumt!

nee nu ska jag jobba igen..
rökfri fortfarande förresten.humöret är faktiskt på topp! så ja ghoppas jag lyckas!

bye

RSS 2.0